Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Forklift

KIŞIN FORKLİFT KULLANIMI


Bazı zor kış şartlarında forklift sahipleri forkliftlerini kış aylarında kullanmaya devam ettiklerinden kışın forklifti nasıl kullanmalıyım normal şartlarla kış şartları çok çok farklı olduğunda forklift operatörlerine yardımcı olabilir diye düşündük
Forklift operatörlerinin Forkliftlerinin sıklıkla kullandıkları normal dış mekan işleri gibi düşünülemez kış şartlarında forklift kullanmak, yerde kar veya buz bulunan yada dondurucu soğuklarda kullanım farklılaşır.
Forkliftinizi farklı ataşmanlarla kışın kullanmanız için ekstra birkaç iyi iş fikri bile çıkabilir. Sonuçta elinde bir makina var ve onu verimli kullanmalısınız.

-Kar küreyici ataşmanı takarak kış aylarında forkliftiniz için harika bir iş alanı acabilirsiniz.
Forkliftiniz veya forkliftleriniz için kar temizleme aparatları satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. Buda kar ve buz ile kaplanmış fabrika depo yollarını temizlemek için harika bir yoldur, böylece çalışmaya devam edebilirsiniz, aynı zamanda iş fırsatlarınızı da genişletir! Sürüş yollarını ve küçük otoparkları hızlıca temizlemek için kar küreme aparatı kullanabilirsiniz.
Forkliftiniz için neden sadece bir istifleyici olarak kullanasınız ki; bazen forkliftinizin gücüne ihtiyacınız olacak ve forkliftiniz sizin ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak.

-Forkliftiniz için bir tuz serpme aparatı satın alabilir veya kiralayabilirsiniz! Bu sayede fabrika sahanızı ve yollarınızı kapatan buzdan arındıracağından emin olabilirsiniz. Tabii ki, zemindeki tuzla kesinlikle forkliftinizin düzgün bir şekilde temizlenmesini sağlamanız gerekecektir (yine de özellikle kış aylarında bunu yapmanız gerekir).

Forklift için doğru havalı lastiklere veya forklift dolgu lastiklere sahip olduğunuzdan emin olun. Yerde buz veya kar varsa forklift zemine iyi tutunması için forklift lastiği saplamaları satın alabilirsiniz ve bu karı temizlerken daha rahat iş yapmanıza yardımcı olur.

kış aylarında işlerinizi beklemeye almanıza gerek yok (tabi ki istemediğiniz sürece, nasıl cazip olabileceğini görüyoruz!). Yukarıdaki ipuçları forkliftinizi daha verimli kullanmanıza yardımcı olacaktır.

 

Forklift Satışı,Forklift bakımı, Forklift Servisi Forklift servisleri gibi konularında iletişim bölümümüzden acil forklift servisi hizmetini arayabilirsiniz.

WhatsApp İletişim