Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Forklift Nedir ve Ne İşe Yarar?

Forklift

Clark Forkliftlerinde iş güvenliği ve operatör için emniyetli forklift kullanımı;  

CLARK tarafından öncülük ettiği ve tüm forkliftlerde standart bir özellik olarak benimsenen Operatör Koruma Sistemleri, Stand-Up Rider'larda Arka Mesajlar, Operatör Varlığı ve CLARK'ın öncülük ettiği Operatör Varlığı gibi yenilikçi ürün geliştirme ile forklift sektörü lideri olmaya devam ediyor.

Aşağıdaki liste, hem Operatörü hem de istifleme alanında forkliftleri'nin güvenli çalışmasını arttıran özelliklerin araştırma, geliştirme, tasarım ve uygulamalarına yönelik CLARK'ın forklift iş güvenliği taahhüdünü özetlemektedir.

 

1924
CLARK Duat'a bir Mekanik El Kitabı Tiering Eki eklenir ve ağır malzemelerin istiflenmesi için gereken manuel işçiliği sona erdiren bir kaldırma aracı olur.
1928
CLARK Tructier, şu anda kalıcı olarak monte edilmiş olan Katman Aparatına Hidrojeni ekler. Tiering Attachment için Hidrolik Devreler, hem gerekli emeği hem de operatör üzerindeki zorlamayı azaltır ve Tructier'in düzgün çalışmasını arttırır.
1943
CLARK, tüm CLARK kaldırma araçlarında standart bir özellik olarak Operatör ve Güvenli Çalıştırma Çıkartmalarını ekler.
1951
CLARK, First Formalized Lift Truck Operatör Eğitim Programını tanıttı.
1964
CLARK, 1967 yılında Malzeme Elleçleme Endüstrisi Standardı olan Genel Muhafaza ve Yük Arkalığı Eklemelerini kurmaya başlar.
1982
CLARK, operatör kabinine giren nesnelerden kaynaklanan ciddi yaralanmaları azaltmaya yardımcı olmak için, tüm ayakta duran istifleyici kamyonlarda Standart Ekipman olarak Arka Havai Güvenlik Mesajlarını kurmaya başlar. Diğer üreticilerin çoğu, bir opsiyon olarak Arka Tepkili Güvenlik Mesajlarını sunar.
1983
CLARK, tüm oturaklı forkliftlere bir Operatör Koruma Sistemi kurmaya başlar. Operatör Koruma Sistemi, 1993 yılında bir Malzeme Taşıma Endüstrisi Standardı haline geldi.
1990
CLARK, halen bilinen tüm müşterilere “İş Güvenliği Kılavuzuna İşveren Rehberi” nin bir kopyasını teslim etmekte ve ayrıca her yeni forkliftle birlikte sunmaya başlamaktadır.
1990
CLARK artık CLARK forkliftlerinde çalışma sepetleri kullanımını onaylamadı. Diğer birçok üretici, ANSI / ITSDF B56.1'deki katı kurallar uyarınca izin verildiği halde CLARK'ın örneğini takip etmiştir.
1998
CLARK, her yeni forklift ile Safe Lift Truck Operation'da bir CD / DVD sunmaya başlar.
2006
CLARK, tüm yeni forkliftlerde çekiş devreleri için Operatör Varlığını kurmaya başlar. Bu özellik, operatör çalışma konumunda değilse forkliftin hareket etmesini engeller. Bu özellik 2009 yılında bir Malzeme Taşıma Endüstrisi Standardı haline geldi.
2011
CLARK, tüm yeni forkliftlerde hidrolik işlevler için Operatör Varlığını kurmaya başlar. Bu özellik, operatör çalışma konumunda değilse, dikmenin hidrolik işlevlerini devre dışı bırakır. Bu özellik, 2013 yılında bir Malzeme İşleme Endüstrisi Standardı haline geldi.

Geleceğe geçerken CLARK'ların güvenliğe olan bağlılığı, yeni ürün tasarım ve geliştirmemizde önemli bir unsur olmaya devam edecektir. CLARK'de Güvenlik ve Değer Mühendisliği Programımız, Ürün Mühendislerimiz ve Tedarikçilerimizle birlikte maliyetleri en aza indirgemek ve aynı zamanda forklift Ürün Hattımızın Güvenlik, Kalite ve Verimliliğini iyileştirmek için birlikte çalışırlar.

Forklift İş Güvenliği Yöntemleri ve Aksesuarları

Forklift iş Güvenlik, CLARK'ın müşteri memnuniyeti stratejisinde önemli bir unsurdur. Tüm CLARK modelleri en yüksek güvenlik standartlarını karşılasa da, durduğu yer bu değildir. CLARK, endüstriyel forkliftlerinize fabrikanızda kullanırken güvenliği arttırmanıza yardımcı olacak çok çeşitli ürün, servis ve yayınlar sunar. Güvenli bir iş ortamı yaratmanın sorumluluğu işveren ve operatör olarak sizsiniz. Bazı operatörler, uyarı lambalarının veya alarmların kurulumunun güvenlik sorunlarını çözdüğünü varsayabilir; Ancak, operasyon güvenliği karmaşık bir konudur. Güvenlik ekipmanının tek bir kombinasyonu mükemmel bir çalışma ortamı sağlayamaz. Operasyonunuz benzersiz olduğundan, benzersiz güvenlik kavramları ve politikaları vardır. Şirketinizde güvenliği daha da artırmak için, özel güvenlik gereksinimlerinizi karşılayan kapsamlı bir güvenlik programı uygulamanız gerekir.

Forklift kullanımı hatalarını inceleme
Eğitimli bayi personeli, forklift ile yaptıklarınız için doğru olup olmadığını kontrol etmek için operasyonunuzu değerlendirebilir. forklift kullanımı hatalarını en aza indirmenin en önemli parçalarından biri Kullandığınız yüklere bakar ve yükün boyutunu, ağırlığını ve boyutlarını istif aracının nominal kapasitesine göre karşılaştırırlar. Çalışma yüzeyi için doğru lastik tipini kullanıp kullanmadığınızı söyleyebilirler.

FORKLİFT EĞİTİMİ
Sağlık ve güvenlik kuruluşları, forklift operatörleri için eğitim gerektirir. CLARK bayileri, operatör ve mekanik eğitim kursları ve malzemeleri konusunda yardım sağlayabilir ve stand-up, oturarak ve FORKLİFT üzerinde çeşitli eğitim paketleri sunabilir.

FORKLİFT KULLANIMI VE BROŞÜR YAYINLARI
CLARK satıcınız aracılığıyla birçok yararlı kılavuz ve yayın mevcuttur. Bakım ve parça kılavuzları ile kullanıcı kılavuzları, seri numarası kullanılarak sipariş edilir. Bir eğitim programı başlatıyorsanız, CLARK satıcınızdan eğitim materyalleri hakkında bilgi alın.

ATAŞMANLAR
Bayi temsilciniz, daha fazla işinizi daha güvenli veya daha verimli bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir ek önerebilir. Bir ek eklerken veya değiştirirken, ekipman tedarikçinizle aracın kapasite oranını kontrol edin. Kapasite plakası doğru derecelendirmeyi göstermek için güncellenmelidir.

 

 

 

WhatsApp İletişim