Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Forklift Nedir ve Ne İşe Yarar?

Forklift

Kış Aylarında Forklift Depolama ve Kışın Forklift Bakımı

Türkiyenin bazı bölgelerinde çetin gecen kış aylarında yağan kar Forkliftlerinizin Kış hava koşullarında forkliftinizi kullanamaz ve zorluk çekersiniz bazıları için kışın işlerini azaltacak ya da neredeyse durduracak ya da en azından forklift gibi ağır makinelere ihtiyaç duyabilecek bir iş bulacak. Forkliftinizi her seferinde aylarca güvenle nasıl saklayacağınızı merak ediyorsunuz, böylece tekrar kullanım zamanı geldiğinde mükemmel bir şekilde çalışacaktır. İşte bu forklifti depoda çalışmasa bile tepeden tırnağa yapılması gereken birkaç ipucu. Hatice Aynur Demir  0532 325 98 91

Kapsamlı Forklift Temizlik


Forklifti tıkayan ve üç ay boyunca kurumasını sağlayan çamur, buz, yapraklar veya başka herhangi bir kirlilik bırakmak istemezsiniz, sadece makineyi bir daha çalıştırdığınızda, sertleştirilmiş tüm pislikleri içinden temizlemeniz gerekir. Forkliftinizi kullanımdan sonra temiz tutmanız gerekir, ancak özellikle de uzun süre boyunca çalışmayacağını planlıyorsanız.

Forklift Kuru Yağlama ve Forklift Güvenli Depolama


Forkliftinizi herhangi bir şekilde çalışmayacak bir yerde saklamak isteyeceksiniz. Bu temiz ve aşırı nem içermeyen bir alanda kilitli anlamına gelir. kesinlikle sadece kapalı alanda saklanacağını bilmenizi isteriz saklama koşulları esnasında uzun zaman saklanacaksa kuru yağlama yapılmalıdır.

Forklift Akü Bakımı


Bildiğiniz gibi, Aküler her zaman temiz tutulmalıdır, ancak yılda iki kez temizlenmeli ve iyice temizlenmelidir. Forkliftiniz depolarken asit kalıntılarını temizlemek için Akünüzü yıkayarak bakımınızı yapmak için mükemmel bir fırsata sahipsiniz.

Forklift Bakımı


Forkliftinizi son altı aydır çalışıyorsanız, belki de şimdi hiç olmadığı gibi bir forklift bakımına sokmalısınız için harika bir zaman. Her şeyin düzgün bir şekilde çalıştığından emin olun ve çalışmaya başlamanız için, baharın geldiğinden emin olmak için forkliftinizin ihtiyaç duyabileceği tüm onarımları yapın.

Forklifti Düzenli Çalıştırın


Çoğu ağır iş makinesinde olduğu gibi, forkliftinizi depolamadan çıkarmak, açmak ve kullanımının hareketlerini engellemekten korumak için zaman ayırmanız gerekir.

Forkliftinizi kışın depolarken, forkliftinize kış bakımını yaparken forklifti güvende tutmaya yarayacak beş çok basit bilgi verilmiştir.

 

Tatiller hızla ilerliyor ve kar, buz ve donma getiriyor. İşte forkliftinizi ve forklift kullanıcılarını bu kış mevsiminde iyi durumda tutmak için birkaç ipucu.

1) Dışarıda forklift kullanan herkes için sıcak giysiler, eldivenler ve şapkalar. forklift kabinleri Bu sadece sürücünüzün hastalanmamasını sağlamaz, aynı zamanda soğuk bir vücut yavaş tepki verir. Sıcak giysiler sürücüyü odaklanmaya, uyarmaya ve gerektiğinde hızlı bir şekilde refleks göstermeye devam ettirecektir.
2) Forklift sürücüleri buzlu veya ıslak koşullarda hızını azaltmalıdır. Bu açıkça görülebilir, ancak forkliftin kullanımıyla çok rahat olmanız ve yanlış kullanıldığında ne kadar tehlikeli olduğunun unutulması kolaydır.
3) Forkliftinizi açık havada soğuk havalarda ve buzlu koşullarda çekiyorsanız, doğru lastiklere sahip olduğunuzdan emin olun. Kar ve buzda çekiş gücünü arttırmak için avlu bölgelerinize kumlayın ve lastiklerin yeterli çekişe sahip olduğundan emin olun.
4) Yağlama her zaman önemlidir, özellikle dışarıda donarken! Forkliftinizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için tüm hareketli parçalarınız uygun bir şekilde yağlanmış ve yağlanmış olmalıdır.
5) Kışın ne kadar erken geçtiğini hatırlayın! Güneş battığında forkliftinizde düzgün bir ışıklandırma olmadan yakalanmayın.

Bu 5 basit ipucu sizi kışa hazırlamanıza yardımcı olacak. bizi arayın Forklift Servisimiz PROLİFT MAK.SAN.TİC.AŞ teknisyenleri, her türlü sorunuzda size yardımcı olabilir ve aydınlatma, ısıtma, lastikler ve rahatsız edici kış havası için uygun yağlama konusunda size yardımcı olabilir.

 

Telefon: Hatice Aynur Demir  0532 325 98 91

Forklift Servisi

Adres: Anadolu Mahallesi. Demokrasi Cadde. No 113  Tuzla / İstanbul 

Telefon: 0216 304 07 44

Faks:     0216 706 13 32

Web: www.proliftmakina.com.tr 

 

WhatsApp İletişim