Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Forklift Nedir ve Ne İşe Yarar?

Forklift

Forkliftimin Değişim Zamanı Geldi mi ?

Forkliftinizin Bakımına Önem Veriyormusunuz, Yoksa Makinenizin Emeklilik Zamanımı Geldi ?

Fabrikanızın yükünü sırtlayan Forkliftinize yıllarca baktınız. Üreticinin kullanım kılavuzunu takip ettiniz ve sizin ve Forklift operatörlerinizin her zaman güvende olduğundan emin oldunuz.
Ancak, gecen yıllar forkliftlerinizin metal aksamlarını yordu herhangi bir forklift parçasında oluşan arızaların sıklaştığını gördünüz, sonunda büyük bir arızanın geleceğinin habercisi olduğunu unutmayın. Forkliftinizi emekli edip yeni bir tane forklift almak için değişim zamanının geldiğini nereden biliyorsunuz?
Aşağıda, Yeni Bir forklift almanıza yardımcı olacak en yaygın üç işaret bulunmaktadır.

1. Forklift Bakım Maliyeti

Bu nispeten basit. Filonuzdaki her forkliftin bakım masrafı ne kadardır? Her forklifti kullanarak ne kadar para üretiyorsunuz? Eski makinelerinizde, mükemmel şekilde çalışmaya devam etmenin maliyetinin daha yüksek ve daha yüksek olduğunu fark etmeye başlayacaksınız. Yalnızca siz ve finans ekibiniz bir maliyet hesabıyla belirleyebilir, ancak makineleriniz için bir bakım bütçesi olması iyi bir fikirdir. Bir makine sürekli olarak bütçeyi aşarsa, bu yeni sürüme geçmenin zamanı olduğuna işaret edebilir.

2. Arıza Kalma Süresi

Forklift Tamiratlarına ödenen faturalar işletme maliyeti olarak sadece düşünülemez, forkliftleriniz tamir edildiğinde harcadığınız tek para olmadığını hatırlamak zorundasınız. Bir forkliftin kullanılmadığı her gün, sizin işletmeniz için üretebileceği geliri üretmiyor. Makineler büyüdükçe, bakım daha karmaşık hale gelecektir, bu da makinenin daha uzun süre hizmet dışı kalacağı anlamına gelir. Her bir makinenizi tamir etmek için harcayacağınız parayı takip etmeniz gerektiğini düşündüğümüz gibi, her forkliftin ne kadar sürede tamir edildiğini izlemelisiniz. Bu, forkliftlerin emekli olması için daha iyi bir fikir verecektir.

3. İkinci El Forklift Değeri

Son olarak, forkliftinizin ne kadar değerli olduğunu dikkate almanız gerekir. Büyük bir Forklift onarımlarına ihtiyaç duyuyorsa, tamir ederek mi satılacak? yoksa bu şekilde arızasıyla la mı satılacak? Benzer forkliftlerin benzer modellerin neler olduklarına bakabilirsiniz, bu da size bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır. Genelde forkliftleri Arızalı olarak yeni forklift alacağınız yere satarak eski emektar fokliften kurtulabilirsiniz.

Birleştirilen bu üç husus, forkliftinizi emekli etmek için en uygun zaman olduğunda size bir fikir verecektir.

Yukarıdaki faktörleri okuduysanız ve eski Forkliftinizi fabrikadan veya depodan çıkarmanın zamanı geldiğinde,
bir sonraki düşünceniz kesinlikle yepyeni bir forklift için bir sürü nakit para vermeliyim diye düşünme.
genellikle maliyetleri düşürmek için ikinci el yüksek modeli forklift satın almak veya yıllık olarak forklift kiralamak harika bir yoldur.

WhatsApp İletişim