Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Forklift

Forklift Lastiği ve Forklift Lastikleri

Forklift lastiği, forkliftin çalışmasının ne anlama geldiğini (epoksi forklift zemini, pürüzsüz, düz fabrika zemini,  dış mekan çalışma alanı, vb.) Belirlemenin en ayrılmaz parçasıdır. Üç temel tipte forklift lastiği bulunmaktadır: Havalı Forklift Lastikleri, dolgu forklift Lastikleri ve Poliüretan Forklift Lastikleri. en çok aranan ve kullanılan havalı Forklift Lastikleridir. lastik fiyatları için : Hatice Demir 0532 325 98 91

Havalı Forklift Lastikleri

Havalı Forklift Lastikleri sert dış mekan kullanımı için tercih edilen seçeneklerdir. Bu forklift lastikleri, iş kamyonlarında gördüğünüz ağır hizmet lastiklerini anımsatıyor. Hava ile doldurulur ve uzun ömürlü lastikte geniş, derin dişler vardır.

Dolgu Kauçuk Forklift Lastikleri

Dolgu Lastikli Forklift Lastikleri tam olarak görüntüleri havalı forklift lastikler gibidir.Dolgu Kauçuk Forklift Lastiği Havalı Forklift Lastikleri ile aynı lastikten imal edilmişlerdir, ancak hava ile doldurulmak yerine, bir metal bandın etrafına sarılmış, tamamen dolu kauçuklardır. Dolgu Lastikli Forklift Lastikleri çok uzun ömürlüdür fakat aracınız için daha az koruma sağlar. Dolgu Kauçuk Forklift Lastikleri dış mekanda kullanılabilir, ancak sadece daha hafif işler için kullanılabilir. Ağır hizmet tipi dış işler için, Havalı Forklift Lastikleri gerektirir. poliüretan forklift lastiği de kulanılabilir.

Poliüretan Forklift Lastikleri

Poliüretan Forklift Lastikleri genellikle elektrikli, kapalı alandaki forkliftler için kullanılır. Lastikler hafiftir ve düşük yuvarlanma direnci ve iyi çekiş sağlar.

Unutmayın, birçok forklift belirli bir lastik ile tasarlanmıştır. Bir Poliüretan Forklift Lastiğini çıkarmanız ve bir Havalı Forklift Lastiğinin üzerine takmanız mümkün olmayabilir. Lastikler hakkında daha ayrıntılı bilgi için her zaman bireysel forkliftinizin kullanım kılavuzuna bakın.

 

Forklift Lastikleri ile ilgili fiyat ve bilgi için mutlaka bizimle iletişim kurunuz. Forklift Lastiği ve Forklift Lastiklerinizi, Fabrikanızda eskimiş forklift lastiklerini gelip forkliftinizin lastiğini değiştiriyoruz Hemen arayıp forklift lastiği fiyat ve randevu alabilirsiniz.

En Ucuz Forklift Lastik Fiyatları Forklift Lastiği Satışı

Telefon: Hatice Aynur  0532 325 98 91

Forklift Servis Forklift Tamiri

Adres: Anadolu Mahallesi. Demokrasi Cadde. No 113  Tuzla / İstanbul 

Telefon: 0216 304 07 44

Faks:     0216 706 13 32

Web: www.proliftmakina.com.tr 

WhatsApp İletişim