Forklift ve Forklift Servisi

İstanbul'un en iyi Forklift ve Forklift Servisi

Blog

Forklift Servisi

Forklift servisimiz ,işinin ehli ustalarımızla ve geniş yedek parça stoğu ile programlı, zamanında dakik ve en hızlı şekilde hizmet vermektedir. Kullanılan malzemelerin orijinal olmasına, kullanılan madeni yağların en seçkin markalardan oluşmasına özen göstermekteyiz. Tüm teknik personelimizin MYK, Usta Öğreticilik ve iş güvenliği eğitimlerini almıştır. Periyodik  aralıklarla iş geliştirme eğitimlerine de devam ederek müşterilerimize hizmet vermektedir. İşletmeler için maliyetleri en aza indirmeyi, forkliftlerin sürekli faal halde kalmasını, işleyişin durmamasını sağlayarak, uygun fiyat ve hızlı çözüm ile farklı servis anlayışımızı siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

 

Tam donanımlı ve son model servis araçlarımızla periyodik bakım ve arızaların hızlı ve en iyi şekilde müşterilerimizin kendi yerlerinde yapmaktayız. Marmara ve Batı Karadeniz bölgesinde bulunan kendi atölyelerimizde bir forkliftte oluşabilecek tüm arızaları giderebilecek yeterli teçhizat bulunmakta olup. Müşterilerimizin makinasına yapılacak büyük revizyonlar ve tadilatlar işletmemizde uzman kadro ile yapılmaktadır. Yoğun çalışan işletmeler için işlerinde aksamalar yaşanmaması için tamire ve revizyona alınan makinaların yerine eşdeğer bir forklift temin etmekteyiz. Böylelikle forkliftiniz yenilenirken işlerinizde aksama yaşamazsınız.

 

Yeni aldığınız forkliftlerin son kontrol ve yağlamaları ilk önce merkez servisimizde yapıldıktan sonra işletmenize sevk edilmektedir. Daha sonrasında kullanıcı operatör veya operatörlere kullanım ve günlük bakım eğitimleri verildikten sonra makinaların teslimatı yapılmaktadır.

Revizyon ve yenileme amacıyla atölyelerimize gelen forkliftlerin tüm aksamları gözden geçirildikten sonra oluşturulan fiyat teklifi müşterimizle paylaşılmakta, onayın ardından işlemler başlatılarak orijinal parçalar kullanılarak parça ve işçilik garantisi altında özen ve titizlikle revizyon çalışmaları yapılmaktadır. Forkliftin tüm arıza ve yenilemeleri yapıldıktan sonra orijinal renk kodu ile boyanmakta ilk günkü görüntüsü ve performansına dönüştürülmektedir.

 

Arızaların giderilmesi sırasında ihtiyaç duyulabilecek yedek parçaların temini orijinal yada O.E.M olarak alternatifli fiyatlandırılmaktadır. Alternatif fiyat sayesinde müşterilerimiz en uygun fiyat ve en kaliteli malzeme ile hızlı ve güvenilir çözümler üretmekteyiz.

 

Periyodik Bakımlar zamanında yapılmasıyla forkliftlerin verimli çalışma süreleri uzamakta, böylelikle işletmelerdeki durma süreleri kısalarak işleyişin durması engellenmektedir. Kullanılan yedek parçaların muadilleri ancak temini uzun süren parçalarda yapılmakta ,kalite olarak orijinale en yakın parçalar tercih edilmektedir.

 

Özellikle Clark ve Dolphin markalarının yetkili servisi olmamız dışında tüm marka ve model forklift, depo ekipmanları, teleskopik yükleyiciler, reach truck ve stackerlerin tamir, bakım ve revizyonlarını yapabilecek kapasitede yedek  parça ve yetişmiş personelimiz vardır.

TEKLİF AL

Fırsatından yararlanmak için üsteki formu doldurunuz.





WhatsApp İletişim